Αναζήτηση

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΣΙΚΕ ΘΕΑΤΡΑΚΙ

http://www.freeinquiry.gr/prod.php?id=53

Στόχος τής «τρομοκρατίας» ο έλεγχος
τής αυθόρμητης, γενικευμένης και φανερής
βίας των οδοφραγμάτων


     Βάλθηκαν να ξεπεράσουν τις προβλέψεις μας οι ανεκδιήγητες «μυστικές» «υπηρεσίες» και η εξ ίσου ανεκδιήγητη «Αντιτρομοκρατική» «υπηρεσία» τής «Ασφάλειας». (Βλ. Έρχεται προβοκάτσια και Ασφαλιτοκούριερ).

    Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε  περίπου στις 08:20 το πρωί στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουίζης Ριανκούρ, στούς Αμπελόκηπους. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μοτοσυκλέτα, που είχε κλαπεί πρόσφατα και ήταν σταθμευμένη έξω από το κτίριο, στη νησίδα απέναντι από την είσοδο τού Πρωτοδικείου.


     Είχε προηγηθεί δήθεν «προειδοποιητικό» τηλεφώνημα, ώστε η αστυνομία να προλάβει να αποκλείσει την περιοχή. Αυτό φανερώνει, ότι η δωσίλογη χουντική κυβέρνηση (που «κυβερνάει» μόνο με τις ψήφους τού 12,5% τού εκλογικού σώματος) δεν επιθυμεί προς το παρόν να χρησιμοποιήσει το όπλο τής «τρομοκρατίας» με τρόπο, που να υπάρξουν θύματα ανάμεσα στους ανύποπτους υπηκόους. 

     Αλλά, η ασυνήθιστη στιγμή τής έκρηξης (σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής), καθώς και οι εκτεταμένες ζημιές, κυρίως σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προϊδεάζουν για τα χειρότερα, που έρχονται. Η κυβέρνηση θέλει να περάσει το απειλητικό μήνυμα, ότι οι υπήκοοι κινδυνεύουν μέρα μεσημέρι από τους διάφορους -κατασκευασμένους- «κακούς», οι οποίοι δήθεν υπονομεύουν την «εθνική προσπάθεια», για αποφυγή της χρεωκοπίας. Επίσης, καταστρέφοντας τα αυτοκίνητά τους, τούς δημιουργεί αισθήματα οργής απέναντι σε έναν κατασκευασμένο -και ανύπαρκτο- σκιώδη αντίπαλο. Ταυτόχρονα, τούς συσπειρώνει γύρω της ή τουλάχιστον τούς κρατάει απόλεμους, αποτρέποντάς τους από το να πάνε στην άλλη όχθη, δηλαδή αυτή τού γενικευμένου κοινωνικού πολέμου.

     Όλες οι βασικές αρχές τού Δόγματος τής «Τρομοκρατίας», (βλ. Τζιανφράνκο Σανγκουινέτι: Περί τής τρομοκρατίας και τού κράτους) ενυπάρχουν στη σημερινή «τρομοκρατική» ενέργεια τής δωσίλογης κυβέρνησης και των δήθεν «μυστικών» «υπηρεσιών» τού κράτους. Τόσο «μυστικών», που ο καθένας πλέον είναι σε θέση να προβλέψει την επόμενη κίνησή τους. Η δωσίλογη κυβέρνηση τού ελληνόφωνου προτεκτοράτου αποδεικνύεται άξια μαθήτρια των ιταλών και γερμανών δασκάλων τής «τρομοκρατίας».

*     *     *
     Φυσικά, εάν στο μέλλον δούμε να γενικεύεται ο κοινωνικός πόλεμος, είναι πολύ πιθανό να οργανωθούν δήθεν  «τυφλά» τρομοκρατικά χτυπήματα με νεκρούς διαβάτες (και αυτό αποτελεί άλλη μια πρόβλεψή μας). Γιατί ο υπέρτατος στόχος τής «τρομοκρατίας» είναι ο έλεγχος τής βίας ως αδιαμφισβήτητου κρατικού μονοπωλίου.

      Γιατί αυτό, που ανέκαθεν έτρεμαν όλες οι εξουσίες, δεν είναι η βία γενικά, αλλά η αυθόρμητη (=αυτοορμώμενη), γενικευμένη και φανερή βία των οδοφραγμάτων. Κάτι,  το οποίο, όπως είδαμε, επαληθεύτηκε τον Δεκέμβριο τού 2008 στις μεγαλύτερες πόλεις τής χώρας. Αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο  επιχειρεί προληπτικά να αποτρέψει η κυβέρνηση των δωσίλογων με το σικέ θεατράκι τής «τρομοκρατίας».


Θερσίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: