Αναζήτηση

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Μην τους ψηφίζετε!

Στη συγκέντρωση στις 5-5-2010 είμασταν χωρις καλυμμένα πρόσωπα και χωρίς να πειράξουμε ανθρώπους ή περιουσίες φάγαμε για άλλη μια φορά τα δακρυγόνα των ΜΑΤ.
Αυτοί που φορούσαν κουκούλες και ήταν ομάδα, ήταν γνωστό τι θα κάνουν και κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι με μπιτόνια βεζίνης και εμπρηστικές βόμβες φωσφόρου και όχι απλά μολότωφ που δεν μπορούν να κάψουν ολόκληρο κτίριο και να μεταδοθεί φωτιά σε ...
δευτερόλεπτα σε όλο το κτίριο.
Αυτούς τους ήθελε ο Χρυσοχοϊδης για να εστιάσουν οι πουλημένοι δημοσιογράφοι στα δελτία τους στις περιγραφές των υλικών ζημιών και όχι στη πορεία.
Αυτοί είναι υπάλληλοι της Αστυνομίας και είναι αυτοί που ξέρανε και γιατί έπρεπε να καταστρέψουν με την ευκαιρία τον 4ο όροφο του κτιρίου της Πλατείας Συντάγματος όπου φυλάσσονταν τα αρχεία των τελωνειακών παραβάσεων. Αυτήν την πληροφορία κανείς από τους διαδηλωτές δεν την είχε και γι’ αυτό οι πουλημένοι δημοσιογράφοι καμμία κουβέντα δεν κάνουν γι’ αυτό.
Του Χρυσοχοϊδη του προέκυψαν και 4 νεκροί. Ε και τι έγινε; Παράπλευρες απώλειες. Ήταν στο λάθος μέρος την λάθος ώρα.
Όσο για την μηδενική ανοχή και ότι θα βρεί τους ενόχους αυτά τα ακούμε από την δολοφονία του Σωτήρη Πέτρουλα μέχρι και σήμερα , μισό αιώνα τώρα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παπούλιας που αγωνιά για το μέλλον της Πατρίδας ήταν αυτός που μαζί με άλλους «δάνεισαν» από 20 εκατομμύρια δραχμές ο καθένας τον Αντρέα Παπανδρέου για να δικαιολογήσει την κατασκευή της «ρόζ βίλας» και να μη φανεί ότι την έφτιαξε από τα λεφτά του Κωσκοτά. Και τώρα μας μιλά για Εθνική Ενότητα.
Χύνουν δάκρυα και κάνουν ενός λεπτού σιγή για τους 4 νέους νεκρούς συνανθρώπους μας. Κουτί τους ήρθε η δολοφονία από τους δήθεν άγνωστους Υπάλληλούς τους.
Δεν φθάνει που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν ότι στον δρόμο ήταν 150.000 άνθρωποι, βάζουν και τους πουλημένους – θρηνούντες δημοσιογράφους να λένε ότι δεν πρέπει η ΓΕΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και τα Κόμματα να ξανακάνουν τόσο μεγάλη κινητοποίηση γιατί δεν μπορούν να την ελέγξουν.
Το αίμα στο κεφάλι τους και στο κεφάλι του Χρυσοχοϊδη , που δεν θα τον εμποδίσει να γίνει και Πρωθυπουργός , (έχει τα εύσημα και το βραβείο του FBI), όπως δεν εμπόδισε το Καραμανλή τον ΘΕΟ να γίνει μέχρι και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το αίμα του Λαμπράκη, του Πέτρουλα και τόσων άλλων.
Μην τους ψηφίζετε. Άστε το παραμύθι ότι τα λευκά ψηφοδέλτια προστίθενται στα άκυρα. Άστε τους να βγαίνουν με το 15-20% των ψηφοφόρων για να έχουν τόση νομιμοποίηση να μας καταστρέφουν, όση είχαν οι Πραξικοπηματίες του 1967.
Και κυρίως προπηλακίζετέ τους όπου σκάσουν μύτη σε Δημόσιο Χώρο. Να μην μπορούν να σταθούν πουθενά χωρίς την τιμητική φρουρά των ΜΑΤ, των ασπίδων τους , των δακρυγόνων τους και των γκλόπ τους.
Μην ρωτάτε για ποιόν κτυπά η καμπάνα. Αύριο θα είναι για σένα για το παιδί σου για τον φίλο σου.
Είναι κοινοί δολοφόνοι και συνεργοί τους όσοι θα πάνε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν θα τον ρωτήσουν αν οι κληρονόμοι Ανδρέα Παπανδρέου του επέστρεψαν το δήθεν δάνειο των 20.000.000 δραχμών.
Και θα βγουν μετά να μας πουν μετά ότι ο «θεσμός» είπε να κάτσετε σπίτια σας για να μην του εκθέτετε όταν είναι αναγκασμένοι να σας δολοφονήσουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια: